słoiczek selera konserwowego
standardowa (400 g. z zalewą) puszka kukurydzy
4 łyżki słonecznika
100 g. szynki konserwowej
4 konserwowe ogórki
3 jajka ugotowane na twardo
3 łyżki majonezu
1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego
sól, pieprz
standardowa (400 g. z zalewą) puszka kukurydzy
4 łyżki słonecznika
100 g. szynki konserwowej
4 konserwowe ogórki
3 jajka ugotowane na twardo
3 łyżki majonezu
1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego
sól, pieprz
Kukurydzę i seler odsczyć z zalewy. Słonecznik uprażyć
na złoto na suchej patelni. Jajka, ogórki i szynke pokroić na drobniutką
kosteczkę. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić sol i pieprzem. Wymieszać z
majonezem i jogurtem. Schłodzić
http://kredenspolski.blogspot.com
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz